BALLance behandlinger på jeres arbejdsplads

Virksomhedsbesøg eller faste firmaaftaler

Hos BALLance Danmark tilbyder vi at komme ud på jeres arbejdsplads og forkæle jeres medarbejdere med en afslappende BALLance behandling. Arrangementet kan være oplagt i forbindelse med teamdage, personalemøder eller på en helt almindelig hverdag, hvor I ønsker at give jeres medarbejdere en velfortjent pause. 

Tilbuddet er for virksomheder, der kan lide at passe og pleje sine medarbejdere, og som er bevidste om, at sundhed, mental velvære og frihed i krop og sind giver større tilfredshed på arbejdspladsen.  

Ud over at reducere jeres ansattes stress niveau, lindrer boldene også de smerter og ømheder, der ofte opstår ved meget stillesiddende eller hårdt fysisk arbejde. Vi garanterer, at jeres ansatte vil gå derfra glade, afslappede og klare til nye udfordringer.

 

Herudover tilbyder vi også faste firmaaftaler (Kbh området, Fyn, trekantsområdet), hvor jeres medarbejdere kan få BALLance behandlinger hver uge eller efter behov. Vi kommer ud til jer i jeres virksomhed og kan behandle op til 22 personer pr. gang per hold. 

 

Kontakt os på ballancedanmark@gmail.dk for mere information eller for at lave en aftale. Køb et firmabesøg ved at klikke her.